Doordacht consumeren zonder het plezier van het proeven opzij te zetten, dat is het hele punt van La Maison Diamant Rouge.

Diamant Rouge is ontstaan ​​vanuit het idee dat het beter is om “minder maar beter te consumeren”.

Na meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vlees en het hotelsector, heeft Hichem Houli, de oprichter van het huis Diamant Rouge, besloten om zijn expertise aan te bieden aan liefhebbers van uitzonderlijk vlees, door een winkel te openen in het hart van ‘Overijse .

De crisis die de wereld heeft meegemaakt, heeft hem doen denken over hoe te consumeren. Hij wilde een concept opstarten dat in lijn was met zijn waarden. Het is daarom in samenwerking met zijn vrouw die gespecialiseerd is in commerciële psychologie dat hij besluit om HET referentiehuis voor nieuwe slagerijen te worden door “DIAMANT ROUGE” te creëren.

De oprichters besluiten liefhebbers te ontmoeten om u de mooiste vleesrassen en de beste selecties van hoogwaardige producten aan te bieden.

Experts en enthousiastelingen leggen hun winkel de vereisten op die essentieel zijn voor het proeven van uitzonderlijke stukken vlees.

Hun filosofie: “Eet minder, eet beter”.

De hoge kwaliteit van hun vlees is juist te danken aan het feit dat de runderen in een natuurlijk klimaat hebben geleefd en hebben genoten van een natuurlijke, rijke en gevarieerde voeding.

Bij Diamant Rouge wordt het grootste deel van hun vlees ter plaatse gerijpt. De meesterslager selecteert de grondstoffen stroomopwaarts om vervolgens de raffinage uit te voeren in zijn vleeskelder. Het doel is om de smaak van een uitzonderlijk stuk rundvlees te verbeteren, zodat het de perfectie bereikt.

Om klanten de hoge kwaliteit van hun producten te garanderen, zijn de partners van Diamant Rouge gekozen vanwege hun prioriteit in dierenwelzijn, evenals in de strikte controle van de productieketen. Het is dankzij zijn ethische waarden dat het huis Diamant Rouge zich oriënteerd op biologische certificering via de CERTISYS-organisatie.

Het huis Diamant Rouge is trots om u een cateringservice aan te bieden dankzij onze samenwerking met de geweldige chef-kok “Romain Depas”. Plantaardige bijgerechten verpakt in ouderwetse glazen potten.

La Maison Diamant Rouge heeft de eer om samen te werken met Danna Gallez, de specialist in hoogwaardige olijfolie en gastronomische producten. Het assortiment vind je terug op de tafels van de grootste sterrenchefs. Huis Diamant Rouge wilde natuurlijk dat deze gepassioneerde levensgenieter voor ons een assortiment zou uitkiezen naar het evenbeeld van onze uitzonderlijke vleeswinkel.

Liefhebber van goede producten en ver van Overijse? Dit is geen probleem meer dankzij de levering aan huis of op kantoor. Met DPD Fresh kunt u in optimale omstandigheden overal in België, Luxemburg en Frankrijk worden afgeleverd.

Naar boven